Espectacles

Maia Teatre dóna continuïtat a la companyia Entàndem que va néixer l’any 2007 amb la creació de Tres cadires, espectacle estrenat a la Fira de Tàrrega d’aquell mateix any amb molt bona acollida per part del públic. Érem tres actrius i tres cadires que ens vam moure durant dos a3cadwebbmaianys per diferents espais i teatres, entre ells el Teatre Gaudí de Barcelona dins la temporada  2008-2009.

Després va arribar Micromegas, una lectura-concert feta a partir del conte de Voltaire. Amb motiu de la setmana dedicada a la filosofia al Centre Cívic Can Déu de Barcelona vam inaugurar aquest segon projecte. Mantenint la mateixa línia d’austeritat escènica i posant l’accent en el treball actoral afegíem aquí un nou element: la música.micwebbmaia

La vida ens va portant i el nostre tercer espectacle neix a partir d’una troballa, un nou amic: l’Alí. Actor i narrador de contes ens proposa de crear una sessió de contes a dues veus.i així sorgeixen els Aromes. Altre vegada la música hi és present a través de les notes de l’Abdul i el seu violí.dossier-4-baixa

Posteriorment Mudances, on la violència de gènere és el tema tràgic a partir del qual poder tancar les ferides obertes i reestablir els ponts de trobada entre home i dona. En aquest espectacle ens embolcallen les notes del piano del gran mestre Carlos Morera.

Finalment retrobem els contes amb una sessió molt personal i intimista, Mirallmirallwebbmaia Endins, la música del bandoneón acompanya una nova visió de l’univers femení confeccionat a partir dels contes tradicionals.

Posteriorment amb el naixement de Maia Teatre hem seguit desenvolupant espectacles com:

[Re]-Eva

Un dret, un vot