El Brindis, concert per a Clown i piano

El públic es prepara per l’inici d’un concert de música clàssica, però un fet fortuït capgirarà la situació i la imminència del present s’instal·larà a l’escena. La soprano Corina Längstrumen ha patit una gastroenteritis d’última hora i han hagut d’enviar algú per substituir-la. La Clowny Flor interromp el solo de Bach carregada d’emocions que la trasbalsaran fins al punt de canviar el rumb del concert. La història de desamor de la Clowny marcarà el tempo de l’espectacle i el pianista aprendrà que la improvisació i el canvi també poden ser una opció de vida.

         Es tracta d’un espectacle pensat per a un públic adult que té una durada al voltant d’una hora. Té per objectiu ser un petit divertimento on les emocions es tracten d’una manera senzilla i directa. La tendresa de la Clowny i el seu desordre estructural seran claus per a la transformació del pianista.

         A partir d’un tema universal, com és el desamor, posem el nostre toc d’humor per proclamar que al final la vida continua malgrat tot i si alguna cosa no ens funciona sempre podem canviar-la !

El brindis dossier

https://www.youtube.com/watch?v=eOkabZgv4gg